BBTRS (biodynamic breathing and trauma release system)

Voel je dat je vastzit in je denken? Dat je hoofd je leven leidt en dat je weer ruimte wil maken voor je lichaam en voor het voelen?

Dan is BBTRS misschien iets voor jou: een therapievorm waarin we adem en lichaam gebruiken om weer in contact te komen met onze kern.

Je vergroot je lichaamsgewaarzijn en je gaat de energie in je lichaam ontdekken. Als je je aandacht naar je lichaam brengt, zal je ook meer en meer de spanning opmerken en de blokkades die je doorheen alle jaren hebt opgebouwd om je (voelende) zelf te beschermen tegen teveel pijn. Meer en meer leer je deze spanning te ontladen en je zenuwstelsel zelf te reguleren.

Via verschillende oefeningen leer je gronden in je lichaam en contact maken met onderdrukte emoties. Door het loslaten van de emotionele lading (verbonden met oude herinneringen en overtuigingen) komt er meer ruimte in je bodymind structuur en voel je je weer vrijer. Je zal bewustere keuzes kunnen maken en flexibeler kunnen omgaan met de uitdagingen in je leven. Steeds beter zal je voelen wat er zich echt afspeelt in jou en zal je je leven kunnen afstemmen op jouw innerlijke weten.

Interesse in BBTRS?
Kijk ook even op mijn website body and breath en op mijn facebookpagina !