yogaweekends

ER EVEN TUSSENUIT?
{yoga – wandelen – stilte – tijd voor jezelf – energie opladen}

MEERDERE KEREN PER JAAR ORGANISEER IK EEN YOGAWEEKEND:

– met 6 sessies yoga, adem-en lichaamswerk, meditatie en relaxatie
– met de stilte en de natuur waardoor je wordt omringd
– met 100% bio maaltijden: vers, puur en gezond
– met ruimte voor ontmoeting, reflectie, verdieping en inspiratie
– optioneel: dieptemassage en/of voetreflexologie

 

Het volgende yogaweekend op de kalender is gepland van 23 t/m 25 oktober 2020 en zal doorgaan in Het Verblijf in Sint-Martens-Lennik: een eco-vriendelijke driekantshoeve in het glooiend landschap van Pajottenland, in een groene omgeving en op de knooppuntenroute van verschillende themawandelingen. Het is een prachtig gerenoveerd gebouw en de yogalessen gaan door in een mooie ruimte waar alle matjes, kussentjes… voorzien zijn. Er is ook een ruime bibliotheek/salon en mooie tuin, waar je de rust kan opzoeken en je kan terugtrekken om even tot jezelf te komen of een boekje te lezen. Wees welkom!

INTERESSE?

Een yogaweekend kost 325€, alles inclusief behalve het vervoer en optioneel bij te boeken massages, therapie of breathworksessies (vooraf te boeken @ 50€). Betaal je voorschot voor 30 juni en krijg 30€ korting (m.a.w.: 295€ ipv 325€)!

Om je inschrijving definitief te maken, schrijf je 100€ over op BE13 9730 0933 1939 met vermelding van ‘je naam + yogaweekend oktober 2020’. Het voorschot geldt als een definitieve inschrijving en garandeert je plek. Bij annulatie krijg je dit bedrag niet terug.

Stuur me ook een mailtje ([email protected]) ter bevestiging van je deelname.